Friday, January 2, 2015

Tahun 2015

Selamat tahun baru 2015!

Pembukaan tahun baru kami awal pagi ke airport ambil Ryna & Aisy. Dorang balik KK sebab ada temujanji dengan Doctor Pakar Kanak2 di Hospital Likas.
Tu pun flight macam delay, diorang datang berdua ja, Lakinya si Ryna pula flight jumaat malam.

Lepas ambil dorang, terus pegi breakfast, sup ikan + konlowmee di Millenium.

Biasa kami datang sini makan mesti dengan bapaku, tapi kali ni nda dia ikut. Jadi kami2 jalah anak beranak dengan Ryna, Aisy & Acu.
 

Lepas makan, terus balik rumah sebab mama sudah call balik2 kenapa belum sampai rumah.
Kami terus pegi makan tadi sebab nda mau susahkan mama masak2 untuk kami.
Rupanya memang dia masak pun, sampai rumah, rehat2 baring2 main dengan Aisy, pastu makan lagi.
hahahaha

Esok jumaat tu aku kerja, ramai orang ambil cuti kan sebab sambung terus sabtu ahad.
Lepas balik kerja, malam kena bawa bumil pegi yoyo lintas.
Lagipun dia mau jumpa kawannya juga bagi barang. Kalau bukan sama Ryna memang nda kami ke yoyo lintas ni, orang bilang nda da urusan haha. Maksud ku jarang kesini. 

Lepas meng-yoyo pegi airport ambil laki Ryna, singgah Sabindo tapau roti canai roti kosong meegoreng mamak.
Sampai rumah melantak lagi tengah malam sampai jam 3am.
Gilerrrr hehehe.






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...