Friday, May 28, 2010

Ballerina shoe for non-ballerina dancer


Ini 1st time saya ada kasut mcm ni-pumps-. Saya kan rendang tak berbuah, mmg cari high heels saja, kurang2 pun 2inch. Kalau ada flat shoe pun last time adalah semasa pregnant kan Azam, pakai sampai lunyai.flat shoe yg saya pakai cuma sport shoe (blh panggil flat shoe jg la)

Tp pumps ni sangat sweet ok, tidak boleh tidak utk membeli lagipun murah.



kan dah cakap sweet, belakang ada ribbon lg. ihihihhi.

Kemudian kalau mau nampak lg very the vogue 'vain-nya' :p. pakai stokin yg jarang2 mcm ni (apa eh stokin ni dipanggil?)


haishhh kaki gemuk..


TADAAAA...!!! motif font besar & caps???

boleh sudah berjalan dengan yakin seyakin yakinnya.

Wednesday, May 26, 2010

Cuti panjang ni - Jalan Kemana versi Puan As

kalau Cikgu Intan dah plan cuti nya... ni cikgu Intan, Puan As mau khabarkan... Di Sabah kami cuti 5 hari ok.

28 May - Wesak Day
29 May - Sabtu
30 May - Pesta Kaamatan
31 May - Pesta Kaamatan
01 Jun - Cuti ganti Pesta Kaamatan jatuh hari ahad.

wahahahaha....tapi blm plan lagi kemana. Mungkin ke pulau kah? ke shopping complex saja kah? atau ke Pesta kaamatan kah??? hrmmmm bergantung pada mood baby dlm perut...

Dan...

Kalau Cikgu Intan dah tak sabar cuti bulan Jun cuti sekolah, Puan As tak sabar cuti bulan Jun, cuti bersalin 2 bulan bergaji...ahahahaha...

mood cuti sdh mariiii...


Monday, May 17, 2010

Selalunya, barang murah ni OK juga ...

...
Sesiapa blm dapatkan, blh cepat2 gi watson or guardian, pastu gi section 'IN 2 IT'


eyeshadow pen!
ok brand lain dah lama ada benda ni, tp yg ni murah ok RM20 saja utk 2 warna dlm 1 batang pen. Saya pilih kaler purple + pink 'utk permulaan', nak kaler pastel pl lepas ni....


seronok pakai benda ni, sbb tu saya guna moto 'sharing is caring'...ehehehe ♥ ♥

Monday, May 10, 2010

Lady Gaga (lagi) & family gi makan pizza Fish King

Entry fesyen-tak-sedar-diri-nak-beranak dari saya lg...hahahaha...

Mengenai entry ini, kan mak dah kata fesyen hot lady gaga kat Bandung, budak ni (budak la pula, ni bakal doktor ok) ... Cik Fatin Liyana ni study kat Bandung, as i know-baca-dari-blog-dia-..ehehehe... See, skrang dia buat bisnes jual baju2 lady-gaga ni secara online. Sekejap je dah sold out baju2 ni, tp mmg gojes kan???.

apasal aku pakai tak se'gojes' dia eh???? hahahaa *jawpan anda simpan je dalam hati* :-p

Semalam gi makan menu baru pizza, Fish King (kalau tak silap). Dah lewat baru keluar sebab semalam adalah aktiviti mencuci baju2 baju baby, takut tak sempat la...Cuci2 hilangkan bau almari, rendam ngan Dettol pastu jemur, tggu kering, lipat baru blh keluar cari makan.



bukan di Bandung
Azam & ibu
sayang ibu lagi
Azam manja ni...

bye Ayah - hahaha
perut ibu boolat..
*mode : black & white


Wednesday, May 5, 2010

Jual Soya - Susu Kacang Soya

...
yala yala yala ♪♫♪♪♫... secara rasmi aku dah jadi tauke jual susu soya. ahahahaha...

Actually, my MIL jual susu soya, tapi ada beberapa gerai yg dia supply soya ni start berniaga jam 12 tengahari. Memandangkan dia kerja jauh, saya ni dekat ngan rumah & gerai tu, so, kenalah bantu dia hntar soya tu ke gerai. Tiap² hari, every lunch hour mak keluar hantar soya, my 'special time' utk update blog & bloghoping sudah dicuri dengan bisnes soya.

Jam 12 je, berdesup keluar sebab takut lambat nnt bos² gerai tu takde, nak collect duit jualan soya yg semalam pnya.

So, shades on pretty women 'preggy mummy' 




mak datang collect dan hantar dan collect wang (wahh mcm ceti gitu)..mcm itulah setiap hari.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...