Wednesday, August 27, 2008

i serve nuffnang ads.. xoxo

wah wah...rajin aku update blog.. ni semua kawan2 aku punya pasal suruh buat blog..
pastu suruh add ads - nuffnang
konon dpt duitla...weii aku dpt RM0.25 sdh ari ni..
start add ads - nuffnang pun 20/08/2008 ari tu, excited gila buat, hahaha
my frens xoxo... gila betul... huhuhuhu

p/s : rajin2 la korang lawat blog aku erk, pastu jgn lupa klik ads nuffnang tu... eheheh

Monday, August 25, 2008

~~ MondaY BlueS ~~

BORING!!!
Monday blues, boring btl buat keja, member skype pun semua x online, gila babeng btl dorang ni... Weii pg manalah kamurang ni?? Aku mo gosiping pun tda kawan ooo... Tp sempat jg aku mem blog ni konon, saja mo kasih naik rating la ni.. ehehehe.. Konon.... Nda pa kawan2 ku skype sekalian, aku blh teka korang pg mana...
MEL a.k.a LC --
Skrang di UMS, Institut Marin Borneo, tengah buat research pasal alga lah ntah apa2 ja ko buat ni Mel, petang ni ko balik kan? Esok ko masuk ofis, terus ko upload pic2 kita yg comel2(bagi aku la :p)... Boleh update dlm friendster (Lynda jgn jeles k..)
p/s : Mel kawan ko ni ketara tul dari ******* (nnt aku bgtau ko)
Noey --
Masih lg kerja audit luar la ni kan? ari tu pg Jabatan Pelancongan la... 2 mggu sdh ko tda ni noey, rindu ni sama ko mo 'chatingan' & 'gosipan'..hahahaha... "Noey napa ko nda join kami kemarin arr?? Ini lah ni kawan konon..
p/s : c Joan kemarin pkai dress lawa ooohh, nda mcm budak skoll...hahaha...
Lynda --
Ratu MC!!~~ ko nda online ni mesti ada 2 sebab:
1- Ko beli MC, pastu ko main mekap or main kawin2 d rumah kan? tda tamadun punya kerja..
2- Ko ada masuk kerja, tapiiii..... ko sengaja nda online sebab ko nda mo tgk pic kami kemarin kan?? hahahah..
Kejam nya aku... (icon denver)
Bjade --
Pagi tadi ada... pastu hilang smpai skrang.. (mooning) & (finger)...
AJ --
Ko cakap mo online :-(... tda pun...
Boring gila ari ni..... huahhhhh....

Ni ja pic sempat aku ambil kemarin..
Lokasi : Tandas awam Warisan Square
Bayaran : 50sen, hadiah tisu (kira paksa beli tisu)
**Perut aku jg la menonjol...
BORING

Thursday, August 21, 2008

Staring aku ni... star..star..

09/08/2008-Permai Polyclinics... masa utk scan baby..
Scan di private klinik sbb boleh pilih Female doktor & dorang mmg ada sorang pakar bab-bab scan ni.. Namau la scan di gov klinik, Male doktor (keling pl tu), nda blh pilih2 or tukar2... Geli la kena pegang perut dan kawasan sekitar (smpai ke kawasan 'tut' jg kengkadang)...

And the result..
ni bahagian kepala... sebelah tu hidung & mulut..
ni muka.. tgk mata dia buka & tutup
ini tulang belakang...
Banyak lagi gmbar2 dia ni.. kaki, tangan, kepala dari pemandangan sebelah atas ( mo dptkan view kepala kena scan hampir2 dengan 'tut' sbb kepala baby sdh ada di bawah, ready utk kluar )
Last sekali doktor tu cari ialah kemaluan dia, utk tentukan jantina.. yg ni pun susah jg , doktor tu blh ckp " Pndai la ni baby, tapuk dia punya pakai kaki" doktor cina :-)... smpaikan kena pusing2 baru nmpak..
Jantina dia? tunggu.... due 01/10/2008 (raya tu)...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...